MELLERUD VOSAK za STILSKI NAMEŠTAJ 500ml

 • Za prirodno oplemenjivanje stilskog nameštaja. Zaštita drveta , naglašava prirodnu lepotu i stvara providan zaštitni film. Za prirodnu i trajnu negu masivnog drveta i furnirnih površina. Takođe za grundiranje i restauraciju novog i starog nameštaja i za osvežavanje navoštenih površina. Posebno pogodan za skulpture i rezbarene predmete.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD VOSAK za STILSKI NAMEŠTAJ 500ml 8305 1.693,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Za prirodno oplemenjivanje stilskog nameštaja. Zaštita drveta , naglašava prirodnu lepotu i stvara providan zaštitni film. Za prirodnu i trajnu negu masivnog drveta i furnirnih površina. Takođe za grundiranje i restauraciju novog i starog nameštaja i za osvežavanje navoštenih površina. Posebno pogodan za skulpture i rezbarene predmete. 

  UPUTSTVO ; Pre upotrebe protresti . Na čistu , suvu podlogu, tanko ravnomerno naneti dva  puta krpom ili četkicom . Ostaviti da se dobro osuši. Posle toga čistom krpom četkom ispolirati dok ne nastane svilankasti mat sjaj.  Površine koje su već premazane voskom , obradite samo jednom . 

  NAPOMENA ;

  Primena u dobro provetrenim prostorijama. 

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane